Utsidan är viktig. Också.

Stilren, enkel och avskalad, med en säregen förmåga att skapa atmosfär, stil och värme. I Småland finns en snickare som vågade tro på sin dröm. Att tillverka svenska designmöbler. Carl Malmsten trodde på honom, det gör jag också. Jag är lycklig över att han tror på min design och min Ljushylla.

I den finaste furu – snällt mot naturen, tillverkar han nu Ljushyllan. Han betsar den i vitt. Ljushyllan är mångfacetterad och finns också i en högblank svart och en högblank vit variant. Ett av de tolv hyllplanen får en accentfärg. Gul. Grön. Röd. Lila. Rosa. Turkos. Om du vill.
Svårt att välja? Ljushyllan tvingar dig inte och tycker också det är synd om du ångrar dig. Därför ges du möjligheten att ångra och ändra så mycket du vill. Hyllplanet är utbytbart så låt din hylla följa dig genom livet.

Jag vill att du ska vara med och forma Ljushyllan. På min hylla har jag stilrena genomskinliga glas. Vilka är dina ljus? Är de ens ljus? Eller böcker, glaskonst, blommor, foton. Våga vara egen eller våga vara som någon annan!

Hemma eller på jobbet. På ett fik hängs en hylla med espressomuggar med ljus i. Bakom en receptionsdisk ger Ljushyllan, med en accenthylla i företagets egen färg, gästen eller medarbetaren ett varmt, stilfullt och genomtänkt välkomnande. På SPA-avdelningen står ett doftljus och brinner bland värmeljusen.

Din hylla är unik. Likt de franska kristallerna har din hylla ett unikt nummer. En diskret graverad metalldetalj på ljushyllans sida intygar detta. Det är en hälsning från mig till dig. Det finns bara en som du.

 

 

Fakta

 

  • Material: Vitbetsad kvistfri furu, högblank mdf svart eller vit.
  • b: 143,5 cm h: 35,0 cm
  • 12 hyllplan 10,0 x 10,0 cm
  • Accentfärger: gul, röd, rosa, turkos, grön, blå och lila.
  • Metalldetalj med ett unikt graverat id-nr.
  • Pris: 4 795 kr
  • Levereras monterad
  • Leveranstid 2-4 veckor.

Klara Johansson Design AB skänker en del av vinsten till BRIS för att fler människor ska få chansen att förverkliga sina drömmar.