HYLLA DINA LJUS!

Om du fick stoppa världen en stund och ge ditt viktigaste bidrag, vad skulle du säga då?

För tio år sedan blev mitt liv helt mörkt. Med tårna ute i friheten efter ett liv av hårda studier. Med en elitidrottskarriär som var lovande. Med en påbörjad juristutbildning. Med hopp om en ljus framtid. Svårt sjuk och plötsligt nattsvart. Länge.

Prestation och resultat hade präglat mitt liv till dess.
I mörkret föddes nya värderingar. Jag insåg något viktigt. Det viktiga. Att vara nöjd i ögonblicket. Att investera i kära och nära. Att uppskatta mig själv. Att tro på livet.

I mörkret föddes också Ljushyllan. Jag ville ha något som spred ljus, något som gav mitt hem värme, kärlek och ljus. Ljushyllan har varit med mig sen dess.

Mörker har bytts mot ljus. Jag kom tillbaka, elitidrott, utbildning, jobb som chef- och ledarskapskonsult och nu mitt eget företag. Jag står återigen med tårna ute i friheten. Med en stor förändring. Nuet och kärleken.

Alla möter vi ljus och mörker i olika former. Om jag fick stoppa världen en stund skulle jag säga – våga! Våga tro på dig själv, våga tro på andra och våga tro på att du kan skapa det liv du drömmer om. Och. Gör det!

Stråla, satsa och njut! Lys upp någon annans mörker när du kan. Låt någon annan få lysa upp ditt mörker när du behöver det. Dela ljus, dela mörker. Eller bara mys, bara var och bara ha det bra.
Stjärnorna finns där, även svarta nätter. Det är bara moln emellan.

Vilka är dina ljus?